Over ons

Voor al uw timmerwerken bent u bij ons aan het juiste adres! Erg leuk dat u meer over ons te weten wilt komen. We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van erkende timmermannen. We leveren vakwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Als u het offerteformulier invult ontvangt u meerdere offertes van vakmannen uit ons netwerk. Dit heeft een aantal voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u door het vergelijken van offertes tot wel 40% op de totaalprijs kunt besparen? U vindt hier meer informatie over ons netwerk. Hebt u na het lezen toch nog een aantal vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst.

Voordelen

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
Timmerman en keukenspecialist

Gratis offertes vergelijken


Kwaliteit staat centraal

Wij willen dat u tevreden bent over het timmerwerk. Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook. Daarom controleren wij elke vakman op kwaliteit voordat deze zich mag aansluiten bij ons netwerk. Alle gediplomeerde vakmannen hebben meerdere jaren ervaring. Zo zijn wij er zeker van dat u vakwerk kunt verwachten. Daarnaast wordt elke timmerman ook geselecteerd op prijs. Het is namelijk tevens belangrijk dat vakmanschap betaalbaar is. Het is geen enkel probleem als u een lastige klus hebt. We helpen u graag!

Offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een timmerman? U bent bij ons aan het juiste adres! Het aanvragen van offertes is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het offerteformulier invullen. Laat uw gegevens achter en omschrijf de klus zo duidelijk mogelijk. Wij doen de rest. We controleren uw aanvraag en sturen deze door naar meerdere vakmannen uit uw regio. Deze timmermannen uit ons netwerk sturen u vervolgens offertes toe. U kunt tot maximaal vijf offertes in uw e-mail verwachten.

En daarna?

Vervolgens begint het leuke werk: de offertes vergelijken! U gaat uiteraard de prijzen vergelijken. Lees echter ook goed de voorwaarden door. Wellicht zijn er factoren waardoor de totaalprijs nog omhoog gaat, zoals het gebruik van duurder materiaal. Controleer daarnaast andere belangrijke zaken zoals garantievoorwaarden. U kiest zelf de vakman die het beste bij uw klus past. Of dit nou de timmerman is met de meeste ervaring, of de timmerman met de laagste prijs. Aan u de keus.

Uw voordeel

Wilt u de klus nog niet laten uitvoeren maar bent u wel benieuwd naar de prijs? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend. Het vergelijken van offertes heeft een aantal voordelen. U betaalt namelijk nooit teveel voor de klus omdat u inzicht hebt in de gemiddelde prijzen van de timmerwerken branche. Daarnaast bent u veel minder tijd kwijt met het zoeken naar een vakman. Via ons ontvangt u namelijk altijd meerdere offertes van vakmannen uit uw regio.

U zoekt een timmerman of keukenspecialist? Wij staan voor u klaar!

Vraag nu vrijblijvend offertes aan en bespaar op uw klus. Vakmanschap tegen scherpe prijzen!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Wij waren twee weken geleden op zoek naar een timmerman. Nadat we het offerteformulier hadden ingevuld kregen we al gauw vier offertes binnen via e-mail. We hebben uiteindelijk de timmerman gekozen die het dichtste bij ons huis was gevestigd. Hij kon namelijk dezelfde week nog beginnen. Hij heeft topwerk geleverd!’’
B. Nienhuis
‘’Ik wilde graag een dakkapel laten plaatsen door een timmerman. Ik heb daarom meerdere offertes aangevraagd en de timmerman met de scherpste prijs gekozen. Het was een echte vakman die wist waar hij het over had. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat, zeker een aanrader! ’’
L. de Graaf

Wilt u zich als timmerman en/of keukenspecialist aansluiten bij ons netwerk?

Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.