Vloeren

Een vloer maakt een woning compleet, met een andere vloer zou u het uiterlijk van de ruimte kunnen veranderen. Met een houten vloer creëert u een warme of juist een strakke uitstraling. MHout legt alle soorten houten vloeren bij u binnen een mum van tijd, of het nu gaat om parket, laminaat of een geheel eikenhouten vloer. Wij leggen binnen een dag een nieuwe vloer in uw woning zodat u er snel van kunt genieten. Daarbij leveren wij ook houten vloeren die geschikt zijn om over vloerverwarming heen te leggen.

vloeren

Gratis offertes vergelijken


Parket

Door de natuurlijke nerfstructuur van hout is een parketvloer makkelijk herkenbaar. Er zijn veel verschillende soorten hout die gebruikt worden om een parketvloer te maken. Een parketvloer kan een leven lang meegaan, dan moet het parket wel goed onderhouden worden. Laat de vloer impregneren of lakken voordat u het gaat gebruiken. Een geïmpregneerde laag hoeft maar eens per jaar met was behandeld te worden. Kiest u voor lakken, dan is de toplaag goed bestand tegen intensief gebruik. Daarnaast moet u de gelakte vloer eens in het jaar behandelen met polish.

Laminaat

Laminaat is een goed alternatief in plaats van een parketvloer. Tegenwoordig lijkt laminaat net op echt hout, maar het is een stuk gemakkelijker te onderhouden en gaat erg lang mee. Het is goed bestand tegen intensief gebruik en zal niet snel gaan slijten. Het leggen van laminaat is ook makkelijker, tegenwoordig met het kliklaminaat kan iedereen een vloer leggen. Omdat de meeste vloeren van een woning niet recht zijn kan dit lastig tijdens het leggen van een laminaatvloer. Het onderhoud kan met een niet te natte dweil of met een stofzuiger.

Eikenhout

Eikenhouten vloeren zien er altijd erg mooi uit, het geeft een warme sfeer in de ruimte waar het ligt. U hebt keuze uit meerdere uitvoeringen: zo kunt u kiezen uit een gerookt eikenhout, naturel of met olie afgewerkt eikenhout en eikenhouten vloeren gelegd in de vorm van een vissengraad. Zo wordt er met eikenhout verschillende uitstralingen gecreëerd. Met een niet te natte dweil kunt u de vloer makkelijk reinigen, daarbij kunt u het ook schoon zuigen met de stofzuiger.

Prijzen

Een mooie vloer in huis is een investering voor de toekomst, een kwaliteitsvloer kan namelijk een leven lang mee gaan. Voor een parketvloer moet u ongeveer een prijs tussen de €30,- en de €60,- per m² rekenen. Massief houten vloeren zijn wat duurder, hier liggen de prijzen tussen de €40,- en €120,- per m². Laminaat is bij uitstek de goedkoopste en ligt tussen de €12,- en de €35,- per m².

Expert inschakelen

Door een expert in te schakelen om uw vloer te laten leggen ligt deze er gegarandeerd strak in. Wilt u jarenlang geen omkijken meer hebben naar u vloer? Kies dan voor een eikenhouten vloer of een parketvloer. Bent u benieuwd wat het leggen van een nieuwe vloer u ongeveer gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan. Wilt u graag wat extra informatie van onze MHout specialisten over de vloeren die wij leggen? Neemt dan contact op via het contactformulier en u krijgt advies op maat.

Timmerman