Trappen

De trap in een woning is een belangrijk onderdeel, deze verbindt de begaande grond met de bovenverdieping. Vaak neemt de trap een prominente plaats in het huis in. Een nette en goed onderhouden trap geeft uw woning gelijk een mooie uitstraling. Wilt u uw trap een nieuwe uitstraling geven, denk dan eens aan een renovatie, er is zoveel mogelijk om uw trap uniek te maken. Wij bij Mhout zitten vol met ideeën om iets moois te maken van uw trap. Natuurlijk luisteren wij ook naar uw wensen, het is tenslotte uw trappenhuis.

trappen

Gratis offertes vergelijken


Traprenovatie

Op een gegeven moment raakt u uitgekeken op uw huidige trap, dan wordt het tijd voor een traprenovatie om weer een nieuwe uitstraling te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals uw trap verven, of bekleden met trapbekleding zoals, laminaat, PVC, traploper, tapijt of met metalen halve manen. Er kan aan ieders wensen worden voldaan. Wilt u namelijk een geheel andere uitstraling, dan is het ook mogelijk om uw trap te vervangen. Wij vervangen namelijk ook oude trappen en plaatsen geheel nieuwe modellen bij u in huis.

Trappen vervangen

Trappen worden na een geruime tijd minder en zijn aan een renovatie of vervanging toe. Wanneer u graag een andere trap wenst, dan hebt u keuze uit veel verschillende modellen. Daarbij hebt u keuze uit verschillende materialen waarmee de trap opgebouwd wordt. Dit kunnen materialen zijn zoals hout, glas, natuursteen of metaal. U past uw trap hiermee gemakkelijk aan in de stijl van de woning of het pand.

Wat kunt u zelf doen

Natuurlijk kunt u zelf ook veel doen als het gaat over trappen. Het zijn wel tijdrovende klussen, maar het scheelt wel geld. Zelf zou u uw trap kunnen schilderen om hem snel een andere uitstraling te geven. Eerst moet de huidige verflaag of trapbekleding eraf om het geheel eerst op te schuren. Nadat u alles hebt opgeschuurd, kan de verf erop. Doe dit om de trede zodat u nog wel naar boven kunt komen. De volgende dag kunnen de andere treden geverfd worden en kunt u op de treden lopen die u de dag ervoor hebt geschilderd en die al opgedroogd zijn. Wat u vervolgens nog op de trap kunt plaatsen is een traploper, of halve manen. Met tapijt legt u een traploper om een extra dimensie toe te voegen. Dit is tevens lekkerder voor uw voeten, u hoeft nu geen koude voeten te krijgen wanneer u over de treden loopt.

Extra opties

Er zijn een aantal extra opties mogelijk bij een traprenovatie. Zo kunnen wij voor u een traploper leggen of kunnen wij lichtspots in de stootborden plaatsen. In de avond worden de treden dan mooi verlicht en zult u minder snel een misstap maken. Daarnaast kunnen wij ook de trapleuning voor u aanpakken of vernieuwen. Het totale uiterlijk van uw trap en trappenhuis is hiermee aangepakt en zal er weer als nieuw uitzien.

Expert inschakelen

Wilt u graag extra hulp bij het renoveren van uw trap? Wilt u graag uw houten treden aanpakken en ze voorzien van een nieuw likje verf en een traploper of wilt u ze opnieuw bekleedt hebben met tapijt, laminaat, pvc of hout? Dan staat onze timmerman voor u klaar, wij doen dit dagelijks en weten van aanpakken. Wist u dat het renoveren van een trap niet heel prijzig hoeft te zijn? Het hangt af van de grote van de trap en welke materiaalsoort u gebruikt. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan en profiteer van onze expertise op het gebied van houten trappen.

Timmerman inschakelen