Houten plafonds

Een plafond heeft vele functies. Zo verberg het kabels en leidingen die anders bloot liggen, zorgt het er voor dat de ventilatie in een woning of gebouw verbeterd, men kan de verlichting verwerken in plafonds, ze dempen geluid en hebben een brandvertragende werking naar boven toe. Buiten alle praktische functies om, is het ook belangrijk dat plafonds er goed uitzien. Mooie plafonds maken een ruimte mooier en het zorgt voor een goede sfeer in een woning. Een plafond is in vele materialen verkrijgbaar, zo heeft u ook de keuze voor een houten plafond. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van houten plafonds? Neem dan contact met ons op.

Houten plafonds


Gratis offertes vergelijken


Wegwerken oude plafond

Lelijke plafonds wordt niemand vrolijk van, daarom kunt u deze laten wegwerken. In plaats van een compleet nieuw plafond, kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met houten schrootjes. Hierdoor worden uw oude plafondplaten of plafondbekleding weggewerkt door een houten variant, zodat uw plafond er weer zo goed als nieuw uitziet. Het wegwerken en aftimmeren laat u doen door een vakman, of u gaat zelf aan de slag. In het geval u zelf niet erg handig bent, is het verstandiger om een timmerman in te schakelen. Uiteindelijk bespaart u op deze manier in de kosten, als u het zelf niet goed doet bent u immers twee keer zoveel kwijt dan wanneer u meteen een specialist inschakelt.

Verlaagd plafond maken

Bent u aan het kijken naar de mogelijkheden voor een verlaagd of zwevend plafond? Ook dat voert onze timmerman graag voor u uit. Hij zorgt voor het aftimmeren van de plafondplaten en voert het plaatsen voor u uit. Om te isoleren kan een verlaagd exemplaar een goede optie zijn, maar ook als u kiest voor het afwerken van leidingen of verlichting. Een zwevend exemplaar laat u vooral maken voor een mooie uitstraling en daarnaast zorgt een zwevend exemplaar ervoor dat er minder snel scheuren ontstaan. Het maken van een verlaagd of zwevend plafond kan u zelf doen, maar schakel bij twijfel een specialist in.

Verlichting toepassen in een houten plafond

Plafonds voorzien van verlichting is een klus die u zelf uit kan voeren. Of u nu houten plafonds heeft, of alleen plafondplaten, plafondbekleding of schrootjes van hout, alles is mogelijk. U moet weten waar u de verlichting kan plaatsen, in verband met de bedrading. Als u geen verstand heeft van verlichting, laat het plaatsen dan over aan een professionele timmerman. Hij voert werkzaamheden uit bij houten schrootjes, plafondplaten of plafondbekleding. Ook het isoleren van houten plafonds voert hij graag voor u uit tegen lage prijzen en het aftimmeren en andere timmerwerken laat u zonder problemen aan de vakman over.

Plafond isoleren

Als u kiest voor nieuwe houten plafondplaten of plafondbekleding, dan is het verstandig om dit goed te laten afwerken. Als vorm van afwerken is het een optie om te kiezen voor het isoleren van het plafond. Door deze te isoleren wordt de temperatuur in uw woning aangenamer en ontsnapt de warme lucht minder snel of helemaal niet. Hierdoor bespaart u ook weer op uw energierekening, u hoeft minder snel de verwarming aan te gooien omdat de warme lucht binnen blijft. Doordat plafonds een goede ruimte zijn voor warmte om te ontsnappen, doet u er goed aan om deze te laten afwerken en isoleren.

Prijzen

Voordat u aan de slag gaat met nieuwe houten plafonds, of kiest voor een verlaagd of zwevend exemplaar, is het verstandig om een budget vast te stellen. Uiteraard verschillen de prijzen, het is afhankelijk van wat u precies wilt en hoe groot de plafonds zijn waarmee u aan de slag gaat. Wij zorgen ervoor dat een timmerman het aftimmeren en plaatsen uitvoert tegen lage prijzen. U komt gemakkelijk in contact met een specialist door het offerteformulier in te vullen en te beschrijven wat u uit wilt laten voeren als het gaat om houten plafonds. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Contact met de vakman!

Wilt u graag een nieuw plafond, wilt u uw oude weg laten werken of wilt u een verlaagd plafond laten maken? Een timmerman komt graag bij u langs voor het plaatsen van houten plafonds en voert het aftimmeren van schrootjes voor u uit. Ook gaat hij graag voor u aan de slag met plafondbekleding of houten plafondplaten. Het is maar net wat u wilt. Vul het offerteformulier in en beschrijf wat u wilt weten of uit wilt laten voeren door een gespecialiseerde timmerman. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte zodat u gemakkelijk prijzen kan vergelijken. Wij plaatsen uw houten plafonds met schrootjes of trappen tegen de laagste prijzen.

Timmerman