timmerman leads

Klanten werven met timmerman leads

Wilt u meer omzet en zoek u een nieuwe manier van acquisitie? U kunt eenvoudig nieuwe klanten werven door timmerman leads te kopen. Nu denkt u wellicht: maar wat zijn timmerman leads? We leggen het graag aan u uit. Een lead is eigenlijk niets anders dan een spoor naar een potentiële nieuwe klant. Als iemand op zoek is naar een timmerman dan komt hij al gauw op één van onze websites terecht. Onze websitebeheerders en tekstschrijvers doen namelijk erg hun best om ervoor te zorgen dat onze websites goed vindbaar zijn. De klant vult het offerteformulier in en wij controleren de aanvraag. Vervolgens sturen wij de zogenaamde timmerman lead naar u. Zo simpel is het kopen van leads!

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Pay per lead

Nieuwe klanten werven door het kopen van aanvragen heeft een aantal grote voordelen. U betaalt namelijk per lead. Het grote voordeel hiervan is dat u geen risico loopt. Als u geen leads ontvangt, dan hebt u ook geen kosten. De prijs per lead hangt af van een aantal factoren zoals uw voorkeuren, wensen en de branche. We hanteren echter altijd een vaste prijs per timmerman lead. Hierdoor bepaalt u eenvoudig het rendement op uw investering. We hebben daarnaast nog nooit van hoge instapkosten gehoord. Wilt u meer informatie over het inkopen van leads? Neem in dat geval gerust contact op.

Kwaliteit

Als u bij ons timmerman leads gaat kopen bent u verzekerd van kwaliteit. We vinden het namelijk erg belangrijk dat u alleen kwalitatieve aanvragen ontvangt. We sturen een aanvraag die bij ons binnenkomt daarom nooit zomaar naar u. Ons servicecenter controleert elke lead voordat deze bij u terecht komt. Bent u onverhoopt toch niet helemaal tevreden met de kwaliteit van een timmerman lead? U kunt deze eenvoudig en snel reclameren. Dit is helemaal geen probleem. U ontvangt bovendien alleen leads uit de door u aangegeven regio. Hierdoor kunt u klanten altijd zo snel mogelijk helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Zoekt u een efficiënte methode om uw omzet te verhogen?

Het inkopen van timmerman en keuken leads is een succesvol middel om direct uw omzet te verhogen!

timmerman lead

Mogelijkheden

Naast een controle op de kwaliteit heeft het servicecenter nog een ander voordeel. Het is namelijk mogelijk om bepaalde leads te filteren. Wilt u alleen schuttingen en dakkapellen plaatsen? Of bent u tevens beschikbaar voor het maken van houten meubels? Het kan allemaal. U bepaalt zelf wat voor soort leads u wilt kopen. Daarnaast is het een optie dat elke lead op exclusieve basis naar u wordt verzonden. Of hebt u liever dat een lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden, zodat de klant kan vergelijken? Er is een hoop mogelijk in overleg. Aan u de keus!

leads kopen

Periode proberen?

Nieuwe klanten werven en de omzet verhogen is iets wat elk bedrijf wil. Bent u benieuwd of acquisitie door het kopen van aanvragen iets voor u is? Het is een optie om een proef periode te draaien. Na de proef periode beoordeelt u zelf of het kopen van timmerman leads iets voor u is. Er zit helemaal geen risico verbonden aan deze manier van werven omdat u betaalt per aanvraag. Ontvangt u liever eerst wat meer informatie over deze manier van nieuwe klanten werven? Vul dan gauw het contactformulier in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug met meer informatie.