Meubels

Houten meubels komen steeds meer in, vooral de steigerhouten meubels voor buiten zijn erg populair. Nu de zomer er weer aan komt is het heerlijk om vanaf uw nieuwe houten meubels van de zomerse zon te genieten. Maar niet alleen buiten duiken steeds meer meubels op, ook binnen, denk bijvoorbeeld aan boekenkasten, tv-meubel, salontafel, of een statafel. Al deze producten zijn te maken met hout. Dit zou u zelf kunnen maken, maar dit vergt inzicht en ervaring. Daarom staan wij voor u klaar om een meubel naar uw wensen op maat te maken.

meubels

Gratis offertes vergelijken


Meubels voor binnen

Tegenwoordig wordt er veel geklust en gemaakt met steigerhout, dit is niet gek, het is goedkoop en heeft een robuuste uitstraling. Dit staat erg stoer in uw woning en het materiaal laat zicht gemakkelijk bewerken. Tegenwoordig staan er veel handleidingen hoe u een salontafel, tv meubel of bijvoorbeeld een boekenkast kunt maken. Toch is het geen gemakkelijke klus en hebt u wel enige ervaring nodig wilt u een mooi eindresultaat krijgen. Toch is het een proberen waard, de enige kosten die u maakt voor het maken van een meubel zijn de kosten van het hout en de schroeven. Nadat u het meubel in elkaar hebt gezet, kunt u ervoor kiezen om het met beits af te werken om het hout een mooie kleur te geven dat bij de stijl van uw woning past.

meubelmaker

Tuinmeubelen

Nu de zomer echt is begonnen, komen de tuinmeubelen weer tevoorschijn. Bent u toe aan wat nieuws voor in de tuin, maar wilt u er weinig geld aan besteden? Dan kunt u met hout mooie creaties maken en uw eigen creativiteit de vrije loop geven. Denk hierbij aan een mooie statafel, hoekbank of een ander meubel voor buiten. U bent eigen baas en maakt de meubels naar eigen slaak en grote. Met verschillende soorten hout kunt u deze meubels in elkaar zetten, zodat u deze zomer op uw eigen meubels van de zon kunt genieten.

Verschillende soorten hout

Voor het creëren van uw eigen tuinmeubelen of meubelen voor binnen in huis kunt u verschillende soorten hout gebruiken. Steigerhout is al genoemd als een hout dat zich gemakkelijk laat bewerken en dat een robuuste uitstraling heeft. Naast steigerhout is er ook ander hout dat u kunt gebruiken voor het maken van uw eigen meubelen. Teakhout is ook een mooi hout soort dat een erg warme uitstraling heeft en u mooi kunt afwerken. Teak is daarentegen wel duurder in de aanschaf. U hebt ook keuze uit kersenhout dat ook een warme uitstraling geeft of triplex, MDF platen, essenhout, of andere soorten loof- of naaldhout. De keuze ligt bij u en wat voor soort uitstraling u aan het meubel wilt geven.

Expert inschakelen

Komt u er zelf niet meer uit, of hebt u geen inspiratie? Schakel dan een timmerman in die u verder kan helpen. Wij hebben veel verschillende producten gemaakt en kunnen u op weg helpen met uw creatie. Hebt u zelf niet zoveel klus ervaring, dan kunt u ons ook inschakelen voor het maken van uw nieuwe tuinmeubels of meubels voor in huis. Daarnaast werken wij met veel verschillende soorten hout, zowel met teakhout als met steigerhout. Wilt u graag meer weten over onze diensten, of wilt u ons als meubelmaker gelijk inschakelen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Timmerman inschakelen