Keukens Bussum

Voor een optimaal wooncomfort, is het van belang dat uw keuken van goede kwaliteit is. Met een gemoderniseerde keuken maakt u niet alleen sneller en voedzamer eten klaar, het vormt ook als vanzelf het hart van uw huishouden. Bij Timmerbedrijf Maarten Hout, verzorgen wij de installatie en reparatie van keukens, en het bijbehorende apparatuur. Of u nu kiest voor een keukenblok in eilandmodel, U-vorm, of parallel stijl, wij ontwerpen samen met u de ideale ruimte. Ook op het gebied van design kunt u bij ons sterk variëren, van landelijk tot modern design, alles is mogelijk. Dankzij onze handgemaakte keukenmeubels bent u bovendien verzekert van een hoge kwaliteit. Woont u in Bussum en op zoek naar een nieuwe keuken? Vul voor meer informatie vandaag nog het contactformulier in en wij sturen u meerdere offertes toe van keukenspecialisten uit uw regio!

Keukens Bussum

Gratis offertes aanvragen

Kwaliteitspredicaat
KwaliteitspredicaatMaarten Hout werkt samen met ambachtelijke timmermannen van Kluswebsite. Op die manier bent u verzekerd van echt vakmanschap!
Nieuwe keuken

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken?

Wij begrijpen dat u niet op de hoogte bent van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukens, design en apparatuur. Daarom helpen wij u graag met het maken van een juiste en geïnformeerde keuze. Zo bieden wij u graag een inzicht in de diverse mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek bij u in Bussum. Onze medewerkers adviseren u over het creëren van meer bewegingsvrijheid in keukens, hoe u ruimte overhoudt, of hoe u dankzij een licht-donker contrast een unieke sfeer creëert.

Wij leveren alle stijlen

Smaak is heel persoonlijk. Waar de één graag een intieme keuken wil in landelijk design, is een ander meer geïnteresseerd in ruime moderne keukens. Deze variatie in stijlen maakt het werk voor ons alleen maar leuker, omdat wij zo ons vakmanschap kunnen tonen en keukens op maat kunnen leveren. Wij bieden daarom keukenblokken in elke gewenste stijl. Het is tevens mogelijk om hierop alle apparatuur aan te passen, zodat deze niet buiten het gekozen ontwerp vallen. Voor welke stijl (Bourgondisch, landelijk, modern, klassiek, koloniaal) u ook kiest, al onze handgemaakte producten kennen een lange levensduur en zijn eenvoudig schoon te houden.

Design keuken

Design keuken Bussum
Veel mensen denken dat een design keuken automatisch inboet op functionaliteit en kookgemak. Bij timmerbedrijf Maarten Hout Bussum hebben we bewezen dat dit niet het geval hoeft te zijn. Onze keukendesigners werken graag met u in overleg toe naar de ideale vormgeving, waarin het praktisch comfort zeker niet vergeten wordt. Zo voorkomt u dat u na installatie van het nieuwe keukenblok eigenlijk achteruit bent gegaan op uw woning. Wilt u weten welke handgemaakte producten passen binnen uw designkeuken? Vraag onze medewerkers naar enkele voorbeelden.

Landelijke keuken

Landelijke keuken Bussum
Keukens in landelijk ontwerp hebben gekaderde kastjes, worden in warme houtsoorten geleverd, en kennen een geheel eigen charme. Bent u fan van de oud landelijk Nederlandse stijl, of meer van de Bourgondische variant? Wij hebben het landelijk ontwerp in beide varianten al diverse malen geleverd in Bussum. De installatie of reparatie van een dergelijke handgemaakte keuken vormt voor ons dan ook geen probleem. De mogelijkheden zijn legio en wij helpen u met alle plezier. Door u goed te laten inlichten is het een stuk gemakkelijker om een keuze te maken voor uw droomkeuken.

Handgemaakt

Omdat wij vinden dat elke keuken uniek moet zijn, leveren wij alleen handgemaakte keukens. Daarbij maken wij gebruik van de allerbeste materialen en innovatieve installatie technieken. Dankzij de hoge kwaliteit hoeft er na de installatie van apparatuur en handgemaakte keukeneiland vrijwel nooit een reparatie te worden uitgevoerd. U profiteert dan ook van de lange levensduur van uw handgemaakte design in Bussum.

Topkwaliteit keukens

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

Een keuken van Maarten Hout in Bussum heeft een hoge kwaliteit, en wordt tegen scherpe prijzen aangeboden. Wij verzekeren u van deze hoge kwaliteit door een scherpe aandacht voor het productie- en installatieproces. Onze medewerkers hebben allen jarenlange ervaring met het installeren en repareren van keukenmateriaal, waarvoor zij volledig gediplomeerd zijn. Wij garanderen daarom naast een snelle installatie en directe hulp bij een benodigde reparatie, ook deskundig advies wanneer u vragen heeft over het ontwerp van de keuken.

Keukenapparatuur Bussum

Keukenapparatuur

Eén van de belangrijkste elementen in een keuken is natuurlijk de apparatuur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor geavanceerde apparatuur van diverse merken. Eén van onze experts helpt u bovendien met alle plezier met het maken van de keuze voor de apparatuur die u nodig heeft, en de mogelijkheid voor installatie. Een professional kan tevens bij u thuis in Bussum komen kijken naar de plaatsing van de keukenapparatuur en de aangelegde elektra. Zo voorkomt u dat u tijdens het koken plotseling met een stroomstoring of kortsluiting te maken krijgt.

Keuken installatie Bussum

Installatie, reparatie & service

Hoewel keukens over het algemeen een lange levensduur kennen, kan het voorkomen dat een reparatie nodig is. Zo is het mogelijk dat uw keukenblad een scheurtje vertoont, of dat de keukenkastjes enigszins scheef zijn komen te staan. Wij verzorgen de reparatie van uw keuken in Bussum tegen lage service kosten. Neemt u contact met ons op voor een enkele reparatie? Graag kijken wij samen met u naar de staat van uw andere keukenapparatuur, zodat we eventueel een extra reparatie of benodigde installatie voor u kunnen uitvoeren. Vul hiervoor het contactformulier in.

keukenkastjes Bussum

Keukenkastjes

Elke keuken heeft keukenkastjes nodig, vaak hoe meer hoe beter. Bent u het design van uw huidige keukenruimte zat? Overweeg dan om nieuwe keukenkastjes te kopen. Ga voor een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen naar een outlet winkel in de buurt van Bussum. Kiest u voor eigenheid boven budget? Wij informeren u desgewenst over de mogelijkheden om handgemaakte keukenkasten te bestellen, die precies binnen uw visie passen. Bovendien assisteren onze medewerkers u bij de installatie of reparatie van de keukenkastjes.

keukentegels verwijderen

Keukentegels

Om de uitstraling van keukens helemaal af te maken, is het van belang om aandacht te besteden aan de vloer. Een uitstekende keuze zijn keukentegels. Keukentegels zijn verkrijgbaar in soorten en maten, en vereisen weinig onderhoud. U kunt bij een tegelvloer bovendien van alles op de vloer laten vallen, zonder dat dit zorgt voor problemen met schoonmaken. Voor een landelijke stijl kiest u voor kleine keukentegels. Hebt u liever een modern design? Maak dan de keuze voor grote keukentegels in grijstinten. Keukentegels zijn er in alle soorten en maten.

Keukendeurtjes

Keukendeurtjes

Voor een verandering van de sfeer in de keuken tegen een aantrekkelijk budget, raden wij aan om de keukendeurtjes te vervangen. Door nieuwe frontjes bij uw keukendeurtjes te installeren kan u de stijl van modern naar landelijk veranderen, of juist een heel eigen stijl creëren door te variëren in materiaal, kleur of design. Hierbij is het tevens een optie om de grepen van de keukendeurtjes aan te passen. De installatie van de nieuwe keukenkastjes of -deurtjes nemen wij u graag uit handen.

Keuken verlichting

Verlichting

In uw keuken bent u meestal ’s avonds actief. Voor goed zicht tijdens het werk raden wij dan ook aan om de juiste verlichting te installeren. Er zijn diverse soorten verlichting verkrijgbaar bij onze specialisten uit Bussum. Een speciale vorm van verlichting is onderbouwverlichting. Deze plaatst u onder de keukenkastjes, voor goed licht op het aanrechtblad. Wilt u de installatie van de verlichting uit handen geven, of moet er een reparatie plaatsvinden? Neem dan contact met ons op.

Grepen vervangen keuken

Grepen vervangen

Wat het design en de uitstraling van de keuken helemaal afmaakt, zijn de handgrepen en knoppen die u op de keukendeurtjes installeert. Grepen zijn zeer klein, maar hebben een groot effect. Bij de meeste aanbieders uit Bussum hebt u de keuze uit een ruim aanbod aan knoppen en grepen, die u gemakkelijk zelf plaatst. Net als het vervangen van de frontjes is ook het plaatsen van de grepen een gemakkelijke en budgettaire oplossing voor een make-over van uw keukenruimte.

Keukenblad

Keukenblad

Voor veel keukens is het keukenblad het centrale punt van de ruimte. Keukenbladen worden meestal geproduceerd van kunststof, maar bij menig specialist uit Bussum zijn ook natuursteen of hout een optie. Een voorbeeld hiervan is een keukenblad van graniet. Graniet wordt al eeuwenlang gebruikt als basismateriaal voor keukenproducten. Het verschilt in kleur en structuur per locatie en geeft altijd een luxueus effect. Pas de rest van uw keuken hier op aan, door onder meer de keukenkasten of keukentegels op dit aanrechtblad aan te passen.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de diverse keukens die wij leveren? Heeft u behoefte aan meer informatie over de beschikbare apparatuur of mogelijk landelijk ontwerp? Door het contactformulier in te vullen kunnen wij u spoedig de gewenste informatie of een aantal vrijblijvende offertes toesturen van keukenspecialisten uit uw regio. Deze offertes kunt u in alle rust vergelijken op prijs en aanbod. Op deze manier maakt u een gedegen beslissing. Wij helpen u graag.

Keuken offerte