Keukens Gouda

Timmerbedrijf Maarten Hout vormt een netwerk van specialisten op het gebied van timmerwerk en keukenrenovatie. Wij leveren moderne handgemaakte keukens, of renoveren desgewenst uw huidige keukenblok. Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers maakt het niet uit voor welke stijl u kiest: landelijk of modern, klassiek of Bourgondisch: alles is mogelijk in Gouda. Daarnaast zorgen wij tevens voor de installatie van de apparatuur, of de reparatie van een versleten element. Wij verzekeren u van een hoge kwaliteit producten, tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast staan wij garant voor een hoge klantvriendelijkheid, en bieden wij een geschillencommissie mocht u achteraf toch niet tevreden zijn. Bent u benieuwd naar onze keukens? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Wij helpen u met alle plezier.

Keukens Gouda

Gratis offertes aanvragen

Kwaliteitspredicaat
KwaliteitspredicaatMaarten Hout werkt samen met ambachtelijke timmermannen van Kluswebsite. Op die manier bent u verzekerd van echt vakmanschap!
Keuken renoveren Gouda

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken?

Voordat u overgaat tot de installatie van een nieuwe keuken, moet deze eerst ontworpen worden. De laatste jaren zijn er allerlei innovaties doorgevoerd op keukengebied, waardoor de keuze zeer uitgebreid is. Wij helpen u graag met het kiezen van het design, en de bijbehorende apparatuur. Indien gewenst kunnen wij ook een geheel unieke keuken voor u ontwerpen. Waar u ook voor kiest, uw keuken zal bestaan uit handgemaakte producten, zodat de kwaliteit gegarandeerd hoog blijft. Heeft u nog vragen? Eén van onze specialisten te Gouda dient u graag van advies.

Wij leveren alle stijlen

Keukens worden geproduceerd in diverse stijlen. De zich bij ons aangesloten timmerbedrijven leveren alle designs, tegen aantrekkelijke prijzen. Of u nu kiest voor een landelijk design met warme houtkleuren, of een modern design met licht-donker contrast. Wij ontwerpen en installeren de apparatuur die u wenst. Juist deze variatie aan stijlen maakt ons werk zo interessant. Een unieke keuken, naar ieders eigen smaak, maar tegen hoge kwaliteit is waar wij voor staan.

Design keuken

Design keuken
Bij menig design keuken is het zo, dat het ontwerp voor de functionaliteit en het leefcomfort gaat. Wij zijn echter van mening dat keukens naast stijlvol ook functioneel en praktisch moeten zijn. Daarom zal één van onze specialisten van M.Hout uit Gouda graag met u in overleg gaan over de diverse mogelijkheden. Zo zal u na de installatie van het nieuwe ontwerp niet alleen profiteren van mooie apparatuur en een prachtige omgeving, maar ook van een verhoogd kookgemak.

Landelijke keuken

Landelijke keuken
Een landelijk ontwerp is tevens één van de mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan gekaderde kastdeurtjes, warme houtkleuren, en verschillende opbergruimtes, zonder dat ook hierbij de functionaliteit verloren gaat. Wij leveren zowel keukens in modern design, een landelijk ontwerp in oud-Hollandse, als Bourgondische stijl. Bent u benieuwd hoe uw keuken in een landelijk beeld eruit zou zien? Wij maken graag een ontwerp voor u in Gouda.

Handgemaakt

Zoals gezegd zijn al onze producten met de hand gemaakt. Dankzij deze handgemaakte producten is het voor ons mogelijk om keukens precies op maat te maken, en hierin alle wensen van onze klanten te verwerken. Daarnaast bieden wij zo de mogelijkheid om de gekozen apparatuur precies in te passen. Onze handgemaakte keukens zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit, zijn gemakkelijk schoon te houden en kennen een lange levensduur.

Kwaliteit keukens

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

De installatie en reparatie van uw nieuwe keuken en het bijpassende apparatuur zal zeker een grote investering zijn. Wij bieden echter topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Dit garanderen wij onder andere door de inzet van volledig gediplomeerde werknemers, die jarenlange ervaring hebben met de plaatsing van alles wat u in de keuken zou kunnen gebruiken. Onze producten zoals keukenkastjes of keukenblad hebben een lange levensduur en tijdloos design. Dankzij de lange levensduur bespaart u verhoudingsgewijs zo’n 15 procent op de investering.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Het keukenapparatuur dat u bij ons aanschaft is tevens van uitstekend niveau. Wij leveren de apparatuur gezamenlijk met het keukenblok, en zorgen voor de installatie of benodigde reparatie. Het keukenapparatuur waar u voor kiest moet natuurlijk wel binnen de gekozen stijl van de keuken passen. Daarom komt één van onze medewerkers graag bij u in Gouda langs om samen met u te overleggen over de diverse mogelijkheden. Deze specialist kan op technisch gebied kijken waar de apparatuur aangesloten kan worden, en of er een extra stroomgroep moet worden aangelegd.

Keuken installatie

Installatie, reparatie & service

Het kan voorkomen dat er iets in uw keuken kapot gaat. Denk hierbij aan keukenkastjes, keukenblad of gasfornuis. Wij staan de hele week in Gouda voor u klaar om het probleem te verhelpen en de reparatie uit te voeren. Is er bijvoorbeeld een scheur ontstaan in het front van één van de keukendeurtjes? Is de verlichting van uw afzuigkap kapot, of heeft u problemen met de grepen van de keukenkastjes? Onze specialisten draaien hiervoor hun hand niet om, en helpen u graag met advies of de benodigde reparatie. Wij maken uw keuken weer als nieuw!

keukenkasten Gouda

Keukenkastjes

In elke keuken vindt u keukenkastjes. Deze zijn bij menig verkooppunt in Gouda verkrijgbaar in soorten en maten. Bent u op zoek naar keukenkasten tegen aantrekkelijke prijzen? Kijk dan eens bij het aanbod van een outletshop. Hier verkoopt men onder andere keukenkastjes, keukentegels en apparatuur tegen gereduceerde prijzen. Onze medewerkers zorgen graag voor de installatie van uw nieuwe artikelen, of helpen u met de reparatie van uw huidige keukenkasten. Vraag via het contactformulier naar de kosten en mogelijkheden.

keukentegels Gouda

Keukentegels

Wilt u gewoon kunnen koken in uw keuken zonder u zorgen hoeven te maken over knoeien en dingen die vallen, dan moet u op zoek naar keukentegels die passen binnen het design van uw huis. Momenteel zijn zowel natuurlijke tinten als traditionele keukentegels populair binnen de markt. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke sfeer met kleine tegeltjes, of ga voor een modern gevoel met grote keukentegels in zwart, wit of grijstinten. Voor welke keukentegels u ook kiest, wij garanderen dat uw keuze jarenlang meegaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Keukendeurtjes Gouda

Keukendeurtjes

Bent u van plan uw keukenblok aan te passen zodat u profiteert van een verhoogd comfort en een groter gebruiksgemak, maar heeft u niet genoeg budget voor een volledige renovatie? Veel keukens krijgen al een volledig nieuwe aanblik wanneer de frontjes van keukendeurtjes worden vervangen. Dit kost relatief weinig geld, maar heeft grote gevolgen voor stijl en sfeer. Om het gebruiksgemak te verhogen is het ook mogelijk om de grepen van de keukendeurtjes te vervangen. Vraag eventueel onze specialisten om advies.

Keuken verlichting Gouda

Verlichting

Om goed in uw keuken te Gouda te kunnen werken is het belangrijk om hier een heldere verlichting te installeren. Bij onze specialisten kunt u kiezen uit verschillende soorten verlichting, die elk hun eigen bijdrage leveren. Koop een plafonnière wanneer u met één druk op de knop de hele ruimte verlicht wilt hebben. Met spots is het mogelijk om meer gericht te belichten of bepaalde accenten aan te brengen. TL-verlichting of onderbouwverlichting zijn andere opties waarover wij u graag meer informeren.

Grepen vervangen

Grepen vervangen

Veel van onze klanten denken er niet zo bij na, maar de handgrepen en knoppen van uw keukenkastjes of lades hebben een grote impact op de uitstraling van uw keukenruimte. Door de grepen te vervangen is het mogelijk om de aanblik van keukenkastjes drastisch te veranderen, en een heel omslag in sfeer te maken. Het is relatief eenvoudig om zelf de grepen te vervangen, maar één van onze specialisten helpt u desgewenst graag met het kiezen uit de verschillende grepen, de installatie of een eventuele reparatie.

Keukenblad

Keukenblad

In veel keukens maakt men gebruik van één of meerdere keukenbladen voor het bereiden van eten, of zelfs als keukentafel. Waar de meeste van onze klanten kiezen voor een keukenblad van kunststof, is het ook mogelijk hout te gebruiken als basismateriaal. Houten keukenbladen worden in de meeste gevallen geproduceerd van diverse verlijmde houtstrookjes, daarnaast is het ook een optie om te kiezen voor massief hout. Het voordeel van een houten keukenblad is dat u hier gemakkelijk uitsparingen in maakt en het weinig onderhoud vergt.

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar wat één van de keukenspecialisten aangesloten bij het netwerk van Maarten Hout Gouda voor u kan betekenen? Heeft u behoefte aan een prijsindicatie van diverse keukens in landelijk design, inclusief keukenapparatuur? Wilt u weten wat een reparatie kost? Vul dan op het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen in, en wij sturen u spoedig diverse offertes op maat. Vergelijk de virjblijvende offertes en maak een beslissing op basis van uw voorwaarden!

Keuken offerte Gouda