Keukenrenovaties en maatwerk

Vergelijk offertes van keukenspecialisten & bespaar!

Gratis – Vrijblijvend

Keukens Vlissingen: renovatie & maatwerk!

Bij een vakman kunt u terecht voor keukens in Vlissingen: voor zowel een keukenrenovatie als het plaatsen van een compleet nieuwe keuken op maat. Doordat de vakman met u meedenkt creëert u gemakkelijk de keuken van uw dromen. Tijd voor een nieuwe keuken?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Dan weet u zeker dat u zo snel mogelijk scherp geprijsde offertes ontvangt. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo de vakman met het beste aanbod: zo bespaart u tot wel 40% op de kosten!

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van een keukenrenovatie in Vlissingen. Ook vindt u informatie over een nieuwe keuken op maat en leest meer over de kosten van een keukenrenovatie.

keukenrenovatie of keuken vervangen

Keukenrenovatie of keuken vervangen?

Toe aan een nieuwe keukenruimte? Er zijn twee manieren om keukens op te knappen: door middel van een keukenrenovatie in Vlissingen of met het plaatsen van een nieuwe keuken op maat.

Wat is de beste optie?

Een keukenrenovatie is over het algemeen de goedkoopste optie. Hierbij behoudt u de basis van het keukenblok en knapt u andere onderdelen op. Een keuken vervangen heeft als voordeel dat u ook de indeling van de ruimte kan aanpassen. Dit is dus een betere optie als u de hele ruimte wilt vernieuwen, of eindelijk uw droomkeuken wilt realiseren. Wel zitten hier hogere kosten aan vast.

keukenrenovatie Vlissingen

Keukenrenovatie Vlissingen

Veel mensen kiezen voor een keukenrenovatie in Vlissingen. Het voordeel hiervan is dat de prijzen van een keukenrenovatie lager liggen dan het plaatsen van een keuken op maat.

Wat is er mogelijk bij een keukenrenovatie?

U kunt ervoor kiezen om alleen de kastdeurtjes of de keukenapparatuur te vervangen. Een andere optie is de keuken volledig strippen en ook de indeling van de kastjes en lades te vernieuwen.

Hieronder leest u meer over de vele mogelijkheden als u een keuken in Vlissingen laat renoveren. Bent u geïnteresseerd in een keukenrenovatie? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag!

Voordelen renoveren keukens

 • Een keuken renoveren is goedkoper dan een keuken op maat.
 • Met kleine aanpassingen verandert u de complete uitstraling.
 • Een keukenrenovatie verhoogt uw woongenot en laat de woningwaarde stijgen.

Keukenrenovatie prijzen

Wat uw keuken renoveren gaat kosten is afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert.

Wat kost een keuken renoveren?

Een kleine keukenrenovatie wordt al uitgevoerd vanaf €350,- tot €950,-. Voor deze prijs laat u 3 keukendeuren, 3 ladefronten en 1 koelkastpaneel vernieuwen.

Wilt u meer renovatiewerken uitvoeren, dan lopen de kosten op. Bij een gemiddelde keukenrenovatie moet u rekening houden met een prijs van gemiddeld €900,- tot €2.000,-. Voor deze prijs laat u 9 keukendeuren, 5 ladefronten een koelkast- en vaatwasserpaneel renoveren.

Gaat het echt om een grote keukenrenovatie?

De keukenrenovatie kost dan ongeveer €1.000,- tot €3.000,-. Onthoud dat de exacte prijzen worden berekend aan de hand van uw persoonlijke situatie.

keukenrenovatie prijzen

Keuken renoveren: kosten

Type keuken Omschrijving Gemiddelde prijs*
Kleine keuken renoveren 3 keukendeuren
3 ladefronten
1 koelkastpaneel
€350,- tot €950,-
Gemiddelde keuken renoveren 8 keukendeuren
5 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasserpaneel
€900,- tot €2.000,-
Luxe keuken renoveren 12 keukendeuren
7 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasserpaneel
€1.000,- tot €3.000,-

*Let op: dit zijn richtprijzen. Bespaar op de renovatiekosten door gratis offertes te vergelijken.

Deze factoren beïnvloeden de keukenrenovatie kosten

De prijs van een keukenrenovatie is volledig afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. Laat u alleen de keukenkastjes renoveren dan bent u goedkoper uit dan wanneer u ook alle keukenapparatuur vervangt.

Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat elke keukenspecialist in Vlissingen zijn eigen tarieven hanteert. De prijs van de keukenmonteurs heeft dus ook een grote invloed op het totaalbedrag.

Keuken in Vlissingen renoveren? Deze factoren beïnvloeden de prijs:

 • De werkzaamheden die u laat uitvoeren.
 • De materialen die u kiest.
 • De prijzen van de keukenmonteur.
 • Leveringskosten en voorrijkosten.
Tip: Keuken renoveren en op de kosten besparen? Kies voor goedkope materialen en knap de ruimte met kleine wijzigingen op. Laat bijvoorbeeld de keukenkasten renoveren voor een totaal andere uitstraling!

Op zoek naar een keukenmonteur in Vlissingen?

Vergelijk gratis offertes en vind de keukenmonteur met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken

keuken renoveren

Keuken renoveren: de mogelijkheden

Bij het renoveren van keukens zijn heel veel verschillende mogelijkheden. De monteur denkt met u mee, zodat u zelf kiest welke onderdelen u vervangt of renoveert. Zo creëert u in feite een keuken op maat in Vlissingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt ervoor kiezen om nieuwe keukendeurtjes te plaatsen, of de complete keukenkastjes vervangen. Het is ook een optie om het keukenblad te vervangen: een keukenrenovatie aan het aanrechtblad geeft de keuken een compleet andere uitstraling, zonder dat u veel geld of tijd investeert. Hieronder leest u meer over de vele mogelijkheden. Op zoek naar een keukenmonteur? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot 40%!

Keukenblad vervangen

Is uw keukenblad na verloop van tijd beschadigd of gewoon verouderd? Door alleen het keukenblad te vervangen krijgen keukens een compleet nieuwe uitstraling. Natuurlijk heeft u hierbij volop keuze uit materialen, zoals natuursteen of kunststof. De kwaliteit van natuursteen is iets beter en dit gaat doorgaans langer mee. Toch is het plaatsen van een kunststof keukenblad vele malen goedkoper.

Het is voor de uitstraling van de keukens wel zo mooi als de kasten matchen met het keukenblad. Dit kunt u doen door de kastjes te schilderen, opnieuw te wrappen of door de keukenkastjes te vervangen.

Keukenkastjes vervangen

Om keukens snel op te knappen met weinig geld, is het een goed idee om de keukenkastjes te vervangen. U kunt hierbij ook kasten vervangen voor bijvoorbeeld laden. Dit biedt vaak extra handige opbergruimte, waardoor u uw pannen en bestek veel gemakkelijker kwijt kunt.

Daarnaast zien we steeds vaker keukens zonder grote keukenkasten, maar juist open planken. Dit oogt heel landelijk en past goed bij open leefkeukens. Als u de kasten vervangt heeft u de keuze uit verschillende materialen, kleuren en natuurlijk handgreepjes. Ook deze kleine grepen hebben een grote invloed op de uitstraling van keukens.

Gratis keuken offertes vergelijken?

Gratis – Vrijblijvend

Nieuwe keukendeurtjes

Als de kasten nog prima functioneren, maar ze er niet meer heel mooi uitzien, is het ook een optie om de keukenfrontjes te vervangen. Dit zien we steeds meer gebeuren bij oudere keukens die qua stijl niet helemaal meer passen bij de woning.

Er zijn verschillende manieren op de deurtjes op te knappen.

Het is een optie om de kastjes te schilderen of te bekleden met nieuwe folie. Dit zijn meestal de goedkoopste opties. In dat geval is het wel belangrijk dat de frontjes nog in goede staat verkeren. Is dit niet zo, dan is het beter om de complete frontjes te vervangen.

keukenapparatuur vervangen

Keukenapparatuur vervangen

Om het gebruikersgemak in keukens te vergroten, is het een goed idee om de keukenapparatuur te vervangen. Kies bijvoorbeeld voor een luxe stoomoven, in plaats van die ouderwetse combi-magnetron die u al jaren gebruikt. Of laat uw oude gasfornuis vervangen door een inductiekookplaat.

Als het gaat om de apparatuur van keukens, zijn er heel veel verschillende merken. Met de keuze voor een bepaald merk heeft u zelf een grote invloed op de prijs. Om te besparen is het ook mogelijk te kiezen voor apparatuur uit oudere lijnen. Een keukenmonteur installeert deze apparatuur voor u.

Vernieuwen keukentegels

Een andere manier om keukens op te knappen, is met het vernieuwen van de keukentegels. Kies voor lichte hexagon tegels voor een moderne uitstraling of ga voor een mooie donkere kleur voor een luxere sfeer.

Maar keukentegels zijn niet de enige mogelijkheid!

U kunt er ook voor kiezen om het keukenblad door te trekken op de wand. Hiermee beschermt u de muur alsnog tegen vet spetters en andere vervuiling. Wat we ook vaker zien is dat de muren in keukens geschilderd worden met afwasbare verf. Dit houdt u gemakkelijk schoon en ziet er heel rustig en open uit.

keuken renoveren in 1 dag

Keuken renoveren in 1 dag: is dat mogelijk?

Eén van de voordelen van keukens renoveren, is dat het mogelijk is de ruimte in 1 dag flink op te knappen. Zo heeft u zo min mogelijk last van de werkzaamheden en kookt u diezelfde avond uw maaltijd aan het nieuwe keukenblad of op het nieuwe fornuis!

Wat is er mogelijk bij een keukenrenovatie in 1 dag?

Natuurlijk is het geen optie om alles te vervangen en de indeling om te gooien. Wel is het een optie om de apparatuur in 1 dag te vervangen of om de keukenfrontjes te vernieuwen. Een andere manier om keukens op te knappen zonder veel tijd of geld kwijt te zijn, is het vervangen van het keukenbeslag: zoals de kranen of handgreepjes. Benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Keuken renovatie zonder breken

Als we spreken over een renovatie in 1 dag, dan gaat het meestal om werkzaamheden zonder breken. Dat houdt in dat de grootste delen van de keuken volledig intact blijven: de indeling blijft precies hetzelfde, waardoor leidingen niet worden aangepast. De rest van de keuken kunt u wel naar wens aanpassen. Keukens zijn met kleine aanpassingen goed op te knappen. Dit zijn de mogelijkheden als u niet wilt breken:

 • Nieuw aanrechtblad
 • Nieuwe keukenfrontjes en -deurtjes
 • Keukenapparatuur vervangen
 • Keukenbeslag vervangen

Keuken renoveren: tips!

Hieronder hebben we een paar handige tips opgesteld voor een keukenrenovatie:

 • Laat u adviseren door de keukenmonteur: hij houdt rekening met factoren waar u misschien niet aan denkt. Zo krijgt u een ruimte die zowel stijlvol als praktisch is.
 • Schakel voor de keukenmontage in Vlissingen altijd een expert in. Zo weet u zeker dat alle onderdelen goed aansluiten en de keuken niet te snel verouderd door bijvoorbeeld slijtage.
 • De details hebben een grote invloed op het geheel: vervang de kraan en de handgreepjes voor een nieuwe uitstraling, maar vergeet ook de fles handzeep, de theedoeken en andere accessoires niet!

Keuken renoveren tegen de laagste prijs?

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Start nu uw gratis offerteaanvraag

keuken op maat Vlissingen

Keuken op maat Vlissingen

Naast een renovatie is het ook een mogelijkheid om een keuken op maat te laten maken. Bij keukens op maat heeft u inspraak op elk vlak: de indeling, het merk keukenapparatuur, de kleuren, de materialen en natuurlijk het keukenbeslag.

Het grote voordeel van keukens op maat plaatsen, is dat u de indeling volledig om kan gooien. Hiermee realiseert u eenvoudig de keukenruimte van uw dromen! Heeft u altijd al een kookeiland gewild? Of droomt u al jaren van een open leefkeuken? Schakel dan snel een keukenmonteur in. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van keukens op maat.

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat nieuwe keukens kosten, is natuurlijk afhankelijk van heel veel verschillende factoren: het formaat van de ruimte, het gekozen materiaal en het merk van de keukenapparatuur. Een eenvoudige keuken koopt u al vanaf €3.000,- tot €5.500,-. Hierbij kiest u over het algemeen voor merkloze apparatuur en een eenvoudige indeling.

Een gemiddelde keuken kost ongeveer €10.000,- tot €15.000,-. Deze bestaat uit standaard apparatuur. Wilt u toch iets meer luxe, houd dan rekening met prijzen tussen de €15.000,- tot €25.000,-. Natuurlijk zijn de exacte prijzen volledig afhankelijk van het formaat van de keukens op maat.

Nieuwe keuken: kosten

Type keuken Gemiddelde prijs* Omschrijving
Eenvoudige keuken €3.000,- tot €5.500,- Merkloos
Geen inbouwapparatuur
Gemiddelde keuken 10.000,- tot €15.000,- Standaard keukenapparatuur
Luxe keuken €15.000,- tot €25.000,- A-merk
Luxe inbouwapparatuur
Op maat gemaakt

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en montage. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan!

Naast de kosten voor de keuken zelf, is het ook belangrijk om rekening te houden met de montagekosten. We raden aan om keukens altijd door een monteur te laten plaatsen: dit is sneller én u bent verzekerd van het beste resultaat. Hieronder ziet u wat het monteren van keukens ongeveer kost.

Nieuwe keuken plaatsen: kosten

Werkzaamheden Gemiddelde kosten*
Demonteren oude keuken €200,- tot €1.000,-
Verleggen water- en elektriciteitsleidingen €500,- tot €750,-
Uitbreiden meterkast €250,- tot €600,-
Stucen 10,- tot €30,- per m²
Verven €10,- tot €15,- per m²
Plaatsen keuken €450,- tot €1.000,-

*Dit zijn gemiddelde prijzen van een keukenmonteur Vlissingen incl. btw. Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Kwalitatieve keukens tegen de laagste prijzen!

Vergelijk offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Gratis offertes vergelijken

Keuken vervangen: welke mogelijkheden zijn er?

Nieuwe keukens komen in heel veel verschillende maten en vormen. Zo kiest u eenvoudig voor de stijl die u wilt realiseren. Zo zijn moderne keukens heel populair in nieuwbouwhuizen. Kies voor greeploze keukenfrontjes en gebruik veel lichte kleuren. Hierdoor ogen keukens heel ruimtelijk en overzichtelijk. Door te kiezen voor dichte kastjes oogt de ruimte bovendien strak en netjes.

Vindt u modern te kil?

Kies dan voor een landelijke stijl! Landelijke keukens herkent u aan de warme kleuren, sierlijke handgrepen en natuurlijk de natuurlijke materialen: hout is onmisbaar in een landelijke keuken! Ook zijn open planken met daarop het servies of alle glazen heel kenmerkend voor landelijke keukens.

keukens op maat Vlissingen

Keukens op maat Vlissingen

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een compleet nieuwe keuken? Goed idee! U hebt inspraak op elk vlak: welk materiaal u gebruikt, welke handgreepjes u wilt plaatsen en hoe u de indeling van de keukenkastjes wilt hebben. Wel raden we u aan een vakman in te schakelen voor een ontwerp. Hij denkt namelijk ook aan de praktische kant: hoe richt u de keukenkastjes in de hoek in, bijvoorbeeld. Of welke kant opent u de koelkast.

Dit zijn de grootste voordelen van keukens op maat:

 • U kiest zelf de indeling.
 • Bij keukens op maat hebt u inspraak in alle onderdelen.
 • Keukens op maat verhogen de woningwaarde.
 • Met een compleet nieuwe keukenruimte verhoogt u bovendien uw wooncomfort en -gemak.

Keuken op maat laten maken: kosten

Wilt u een keuken volledig op maat laten maken? Dan kunnen de kosten flink oplopen. Dat komt omdat er veel bij keukens op maat komt kijken. Zeker als u kiest voor een nieuwe indeling, want dan moet u ook de water- en gasleiding verplaatsen.

De prijzen voor keukens op maat verschillen enorm.

Hierdoor is het lastig een vaste indicatie te geven. Wel raden we u aan om de offertes van verschillende specialisten te vergelijken. Op die manier weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Vergelijk offertes van keukenspecialisten!

Gratis – Vrijblijvend

Waarop letten bij inschakelen keukenspecialist Vlissingen?

Schakelt u een keukenspecialist in? Houd hier dan rekening mee:

 • Hoe komt de prijs tot stand? Een betrouwbare keukenspecialist ontwerpt een keuken aan de hand van uw budget zodat er geen onderhandeling mogelijk is. Moet u wel onderhandelen, dan is de kans groot dat u te veel betaalt.
 • Laat u niet onder druk zetten. Veel keukenspecialisten bieden kortingen aan die alleen vandaag nog geldig zijn. Of hebben een mooie aanbieding waarbij u vandaag een keuze moet maken. Neem altijd de tijd om over uw aankoop na te denken.
 • Kies voor een keukenspecialist die is aangesloten bij de KGG (Kwaliteit Garantie Groep). Dan weet u zeker dat u kiest voor een keukenspecialist in Vlissingen die ontzorgt, in plaats van alleen maar verkoopt. meer weten over de KGG? Lees dan verder op kwaliteitgarantiegroep.nl.

Goedkope keukens Vlissingen: bespaartips!

Keukens hoeven helemaal niet zo duur te zijn: er zijn namelijk verschillende manieren om te besparen. Allereerst is het slim om te kiezen voor goedkope materialen als u een beperkt budget hebt. Kies ook voor merkloze apparatuur. Vaak is de kwaliteit hiervan ook erg goed en zien ze er bovendien heel stijlvol uit.

Zo kunt u zoveel mogelijk op keukens besparen:

 • Kies voor goedkope apparatuur zonder merk.
 • Gebruik goedkope materialen zoals kunststof in plaats van natuursteen.
 • Voer voorbereidende werkzaamheden zelf uit.
 • Vergelijk gratis de offertes van meerdere specialisten en bespaar tot 40%.

Recent aangevraagde offertes

Keukenrenovatie in 1 dag in Assen
Keukenblad & kastjes vervangen - Leeuwarden
Keukenapparatuur plaatsen in Groningen
Nieuwe keuken op maat in Nieuwegein
Keukenrenovatie zonder breken - Middelburg
Totale keukenrenovatie in Vlissingen
Keuken met keukeneiland in Veendam
Kleine keukenrenovatie in Drachten
Natuurstenen keukenblad plaatsen in Emmen
Landelijke keuken plaatsen in Hoogeveen
Moderne keuken monteren in Goes
Keukenmontage in Hoogezand

keuken offertes

Keuken renoveren of plaatsen? Gratis offertes vergelijken!

Op zoek naar een keukenspecialist bij u in de buurt? Met het vergelijken van offertes bespaart u gemakkelijk tot wel 40% op nieuwe keukens!

Na de aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk scherp geprijsde offertes van maximaal 5 keukenspecialisten in uw regio. Vergelijk de prijzen en kies zelf voor de vakman met het beste aanbod. Geen zorgen: deze aanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast! Start vandaag nog met vergelijken en bespaar op de kosten! Wij zijn u ook graag van dienst bij andere klussen voor timmermannen in Vlissingen.

Gratis keuken offertes vergelijken!